Snoeiharde Preud'homme: Ik hoop dat al jullie venijn heeft opgelucht

Snoeiharde Preud'homme: "Ik hoop dat al jullie venijn heeft opgelucht"

09-12-2016 18:32
7

Michel Preud'homme ligt opnieuw in de clinch met de nationale media. Op zijn perspraatje in aanloop naar de kraker met RSC Anderlecht kwam de Club Brugge-trainer in aanvaring met de verzamelde journalisten. De ex-keeper is van mening dat zijn werk niet naar waarde wordt geschat. 

Preud'homme vindt de manier waarop de pers Club aanpakt, niet correct. "Wij zijn Club Brugge en moeten alles winnen, als ik jullie moet geloven. Doen we dat niet, dan zijn we slecht. Al dat venijn dat ik heb gezien en gelezen de laatste tijd... Ik hoop dat het heeft opgelucht", spuwde de coach zijn gal.

De Waal besloot dan maar om zijn successen van de voorbije jaren op te sommen. "Na elf jaar zijn we opnieuw kampioen geworden, na zeven jaar hebben we de beker gewonnen, na tien jaar de Supercup. We hebben ook de kwartfinale van een Europese competitie bereikt, wat tien jaar geleden is. En na elf jaar stonden we nog eens in twee opeenvolgende bekerfinales. Dat allemaal in drie jaar, met ongeveer dezelfde groep. Dat zijn de statistieken, maar alles lijkt wel negatief."