Clubsupporters zijn Europese vernederingen kotsbeu: Dit is schandalig!

Clubsupporters zijn Europese vernederingen kotsbeu: "Dit is schandalig!"

07-12-2016 23:06
1

De Clubsupporters hebben dit seizoen niet kunnen genieten van de Europese avonden van Blauw-Zwart. Er werd geen enkel punt gesprokkeld in de Champions League. Ook tegen FC Kopenhagen liep het mis (0-2). Achteraf waren de reacties naast het stadion vernietigend.

Op Q2 waren enkele supporters bijzonder kwaad na de nederlaag. Ze waren dan ook heel duidelijk. "Dit is schaamtelijk voor de Champions League", zegt één supporter. "Ik ben zeer ontevreden met onze campagne. Het is echt een schande", laat hij geen spaander heel van zijn eigen ploeg. "Als je kijkt naar Gent vorig jaar ... die deden het beter dan Club Brugge", besluit hij nog.

Een andere supporter kon zijn teleurstelling ook niet verbergen. "Ik was beter niet gekomen", begint hij. "Ik heb dit seizoen nog niet veel aan Club Brugge gehad. Dit was één grote teleurstelling. Ik had hier zo naar uitgekeken, maar ze hebben ons in de steek gelaten in de Champions League." Hij stuurt meteen ook een waarschuwing de wereld in. "Ze moeten zondag toch tegen Anderlecht winnen", besluit hij