Denswil hekelt nederlaag: 'Dit is heel pijnlijk, we hebben het niet goed gedaan'

Denswil hekelt nederlaag: 'Dit is heel pijnlijk, we hebben het niet goed gedaan'

07-12-2016 22:44

Een zichtbaar teleurgestelde Stefano Denswil kon het resultaat tegen FC Kopenhagen (2-0) maar moeilijk aanvaarden. De Nederlander wilde liever niet eindigen met nul punten in de Champions League, maar is daar niet in geslaagd.

"We waren goed uit de startblokken gekomen", legde Denswil achteraf uit tegenover Q2. "We hadden hoog druk gelegd en konden een aantal kansen creeëren. Maar op een bepaald moment stopten we er gewoon mee. Dan kwamen zij naar voren en liep het voor ons helemaal niet meer. We kregen veel te gemakkelijk tegendoelpunten binnen. We wisten dat ze gevaarlijk waren uit spelhervattingen. We hebben het niet goed gedaan", vertelt de Nederlander.

Club Brugge begon met een B-team tegen Kopenhagen. Maar Denswil wil de schuld niet leggen bij de nieuwe jongens. "Achteraf is het mooi praten. Als we in het beginnen hadden gescoord, sprak niemand er meer over. Maar we weten dat we veel beter kunnen. Het is niet de schuld van die jongens", aldus Denswil.

De Bruggelingen blijven daardoor achter met nul punten in de Champions League. "Dat is heel pijnlijk", reageert hij teleurgesteld. "We wilden heel graag die nul wegwerken, de rest ook. Maar het lukte gewoon niet", besluit hij.