Rode Duivel afgemaakt: Even snel als koe in periode van zwangerschap

Rode Duivel afgemaakt: "Even snel als koe in periode van zwangerschap"

07-12-2016 18:03

PSG en Thomas Meunier kenden dinsdag een moeilijke avond in Bulgarije. Tegen het bescheiden Ludogorets werd het maar nipt 2-2. Achteraf was de Rode Duivel een van de spelers die het meest kritiek kregen.

"Titularis op de plaats van Serge Aurier op rechtsback, maar de Belg stond te ver op de voorzet van Natanael, die het doelpunt van Misidjan aanbrengt. Ook op offensief vlak was zijn bijdrage uiterst beperkt en dat ondanks het feit dat er ruimte en kansen lagen op zijn flank. Op dit niveau heeft hij geen overschot", schreef L'Equipe dat hem een 3 op 10 gaf.

Ook Le Parisien hield zich niet in: "Hij kreeg de voorkeur op Aurier. De Belgische verdediger blonk niet uit. Speelde te veel vanuit zijn luie zetel, dat stond in schril contrast met de levendigheid en vinnigheid van zijn tegenstander Wanderson. De rechtsback legde ook offensief weinig gewicht in de schaal."

SoFoot was traditioneel het grofst van allemaal. "Even solide en snel op zijn flank als een koe in een periode van zwangerschap. Thomas Meuhhhnier. Werd in het slot vervangen door Serge Aurier", hielden ze zich totaal niet in.