Anderlecht concentreert zich op topper: Natuurlijk zit zondag al in ons hoofd

Anderlecht concentreert zich op topper: "Natuurlijk zit zondag al in ons hoofd"

07-12-2016 17:01

Tijdens de traditionele persbabbel op donderdag, liet coach Weiler weten dat hij zijn prioriteit op de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge legt. Drie dagen voor de topper tegen Club Brugge ontvangen de Brusselaars het Franse Saint-Etienne in de laatste wedstrijd van de Europa League in de groepsfase.

RSC Anderlecht is al gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Europa League, en dient enkel nog te strijden om de groepswinst in groep C. De Belgische vicekampioen heeft genoeg aan een gelijkspel om dit veilig te stellen. Voor Weiler lijkt dit een uitgelezen mogelijkheid om wat basispionnen rust te gunnen.

"De wedstrijd van zondag zit natuurlijk in mijn hoofd, al moet ik nog beslissen welke spelers er beide wedstrijden kunnen spelen. Zo is Lukasz Teodorczyk fysiek erg sterk, maar hij heeft al veel gespeeld. Het is mogelijk dat hij morgen niet start, ook al is zijn vervanger (Jorn Vancamp) nog erg jong" , zegt Weiler aan Stadion.

Recordaankoop start
Uros Spajic en miljoenentransfer Nicolae Stanciu starten allebei, aangezien ze beiden geschorst zijn voor de topwedstrijd tegen Club Brugge. Kara Mbodji en Youri Tielemans zouden beiden gespaard kunnen worden tegen de Fransen.