Barça-flop draait 180 graden en trekt transferwens in: 'De baas is de baas'

Barça-flop draait 180 graden en trekt transferwens in: 'De baas is de baas'

07-12-2016 13:57

Aleix Vidal hoopt tóch dat hij bij FC Barcelona mag blijven. De back kwam tot op heden niet gek veel aan spelen toe. Toch gloort er hoop, omdat hij zowel tegen Hercules als tegen Borussia Mönchengladbach negentig minuten mocht spelen.

Vidal beleefde een prima wedstrijd tegen Gladbach. Enrique omschreef zijn prestatie zelfs als 'spectaculair', want Vidal had een belangrijke rol bij twee treffers van Arda Turan, die een hattrick maakte (4-0 winst). "Ik heb geen problemen met de coach", begint Vidal nadat hij aan zijn oude club Sevilla en AC Milan wordt gelinkt in de Spaanse media. "Het beste is hoe ik ben omgegaan met de situatie."

Aanvankelijk had de speler nog een transferwens. "De baas is de baas. Hij stelt altijd de spelers op die het verdienen. Als hij mij niet opstelde, dan kan het komen omdat er bij mij iets ontbreekt", steekt Vidal de hand in eigen boezem. "Hopelijk verandert de situatie, ik zou gek zijn als ik zou zeggen dat ik hier weg wil. Ik heb in ieder geval niet de intentie om te vertrekken. Ik heb een contract en zit bij de beste club ter wereld." Vidal speelde in twee seizoenen tien competitieduels.