''Wat voorbij is, is voorbij. Ik onthoud het eerbetoon van de Anderlecht-fans''

''Wat voorbij is, is voorbij. Ik onthoud het eerbetoon van de Anderlecht-fans''

07-12-2016 13:55

Silvio Proto is momenteel bezig aan een revalidatie van zijn knieblessure. De doelman van KV Oostende speelde enkele weken geleden wel nog op Anderlecht en is deze wedstrijd duidelijk nog niet vergeten.

De ervaren ex-goalie van RSC Anderlecht kreeg een prachtig eerbetoon van de thuissupporters. Deze Anderlecht-supporters lijken Proto dan ook te missen bij paars-wit, zeker nu er zoveel twijfel bestaat rond de eerste doelman in het Constant Vandenstockstadion. Zowel Davy Roef als Frank Boeckx lijken coach René Weiler niet te kunnen overtuigen. Proto zelf blijft nuchter onder de aandacht.

"Ik onthoud vooral het eerbetoon door de supporters. Voor de rest... Wat voorbij is, is voorbij. ''Ik was eerlijk gezegd wel wat verrast dat het bestuur iets voor mij deed", begint Proto verbaasd. "Maar toen ik merkte dat Roger Vanden Stock achter het initiatief zat, was ik al minder verbaasd. Hij heeft me altijd gewaardeerd'', gaat de doelman verder. '' Maar er waren daar mensen die niks van mij moesten weten toen ik er aankwam en nog altijd niet toen ik weer vertrok. Zo is het nu eenmaal, besluit Proto in Sport/Voetbalmagazine.