Lukaku: 'Zonder blessures had Jordan al een tijdje in de Premier League gespeeld'

Lukaku: 'Zonder blessures had Jordan al een tijdje in de Premier League gespeeld'

07-12-2016 12:53
1

Romelu Lukaku speelt al vijf jaar in de Premier League. De spits van Everton is ook overtuigd van de kwaliteiten van zijn jongere broer Jordan, die momenteel uitkomt voor het Italiaanse Lazio Roma. Romelu volgt de prestaties van Jordan op de voet.

Romelu is van mening dat Jordan ook al in de Premier League had kunnen spelen. "Ik heb Jordan altijd al gezegd dat hij zonder blessures al een tijdje in de Premier League had gespeeld. Dat hij nu in Italië zit, is goed voor zijn ontwikkeling, hij zal er veel leren. Ik zie al dat hij de kleine foutjes die hij nog maakte in de Belgische eerste klasse niet meer begaat in Italië", laat Romelu weten in Sport/Voetbalmagazine.

'Big Rom' analyseert alle wedstrijd en ziet progressie bij zijn broertje. "Ik bekijk al zijn matchen tot in detail op wyscout, al zijn duels, zijn verdedigende en aanvallende acties. Niet één keer meer heb ik hem moeten wijzen op een of andere fout. Hij begint echt te denken als een verdediger, al zal hij altijd een aanvallende ingesteldheid hebben door zijn vorming als buitenspeler."