Problemen voor Batshuayi? 'Chelsea op zoek naar nieuwe spits'

Problemen voor Batshuayi? 'Chelsea op zoek naar nieuwe spits'

05-12-2016 16:33

Het verblijf van Michy Batshuayi heeft nog niet gebracht wat de spits ervan verwachtte. Ondanks enkele bepalende invalbeurten begin dit seizoen krijgt hij de laatste weken geen kansen meer van trainer Antonio Conte. Bovendien duiken er geruchten op dat Chelsea een nieuwe aanvaller zoekt.

The Blues polsten eerder al bij Torino voor Andrea Belotti, maar de Italiaan heeft een afkoopsom van 100 miljoen euro in zijn contract staan en lijkt dus moeilijk haalbaar. Dit weekend zou de Londense club scouts naar Portugal hebben gestuurd, om Porto-spits Andre Silva te bekijken. Dat meldt alvast het Portugese A Bola. Silva scoorde dit seizoen al tien doelpunten. De hele Engelse top heeft hem op zijn lijstje staan.

Dit alles is slecht nieuws voor Batshuayi, die afgelopen zomer pas werd binnengehaald. Chelsea legde toen maar liefst 40 miljoen euro op tafel, maar die investering betaalde zich nog niet terug. Hij moet zich de laatste weken tevreden stellen met invalbeurten van enkele minuten, als het al zover komt. Als Chelsea effectief en nieuwe aanvaller haalt, lijkt zijn verhaal al over.