Guardiola biedt excuses aan na bizarre slotfase: Ik houd hier helemaal niet van

Guardiola biedt excuses aan na bizarre slotfase: "Ik houd hier helemaal niet van"

03-12-2016 18:28
1

Josep Guardiola heeft zijn excuses aangeboden na het duel met Chelsea zaterdagmiddag (1-3 verlies). De manager van Manchester City deed dit naar aanleiding van een aaneenschakeling van incidenten, in de slotfase van de Premiere League-wedstrijd.

Sergio Agüero en Fernandinho werden in de blessuretijd met een rode kaart van het veld gestuurd. "Het is heel jammer dat het zo moest eindigen. Ik houd hier helemaal niet van. Ik bied mijn welgemeende excuses aan voor wat er allemaal gebeurde", sprak Guardiola tegenover Engelse media.

Agüero mocht gaan douchen na een schandalig harde overtreding op David Luiz. Fernandinho duwde Cesc Fabregas tijdens een daaropvolgend opstootje over de reclameborden, waarna hij mocht vertrekken. Voor rust kwam thuisploeg City op voorsprong, maar in de tweede helft sloeg Chelsea toe. In de slotfase besefte City-spelers dat de wedstrijd verloren was, wat leidde tot frustratie.