Antwerp leeft op hoop: Hopelijk kan deze match voor de kentering zorgen

Antwerp leeft op hoop: "Hopelijk kan deze match voor de kentering zorgen"

02-12-2016 23:15

Vreugde, ontgoocheling en dan terug ontgoocheling. Zo verliep de wedstrijd Lierse – Antwerp voor de mensen met het een hart voor The Great Old. Na de 2-2 loofde trainer Wim De Decker zijn mannen voor hun weerbaarheid.

In de 88ste minuut scoorde Antwerp de 1-1. Daarna kwam Lierse weer op voorsprong en uiteindelijk werd het op het Lisp 2-2. "In de eerste helft hadden we niet veel kansen, maar speelden we prima", aldus De Decker op de persconferentie na de wedstrijd.

"In de tweede helft kwamen we op achterstand, maar de mentale weerbaarheid was dan weer geweldig. Ik ben heel trots en hoop dat deze match voor de kentering kan zorgen", klonk het nog bij de trainer van Antwerp.

Door het gelijkspel blijft Lierse aan de leiding in de twee periode. Het telt zeven punten. Dat is er één punt meer dan Antwerp. Al andere ploegen in de Proximus League hebben wel nog een wedstrijd te goed.