'Chelsea zet in de winter opnieuw alles op Nainggolan'

'Chelsea zet in de winter opnieuw alles op Nainggolan'

26-11-2016 07:00
4

Het is Chelsea nog steeds menens om Radja Nainggolan naar Stamford Bridge te halen. Trainer Antonio Conte is al jarenlang fan van onze landgenoot en trok al meermaals aan zijn mouw. Afgelopen zomer deed Chelsea al een bod, maar Il Ninja bleef in Rome. In januari willen The Blues opnieuw proberen.

Nainggolan was gecharmeerd door het bod afgelopen zomer, maar besliste finaal om bij AS Roma te blijven. De middenvelder trok al op jonge leeftijd naar Italië en stichtte daar een ook een familie, met een Italiaanse vrouw. AS Roma zag zijn sterkhouder ook niet graag vertrekken en beloofde hem een nieuw contract. Daarop is het wel nog steeds wachten. Volgens Italiaanse media zou onze landgenoot daardoor kwaad zijn op de club, maar dat ontkende hij zelf al.

Desondanks is de interesse van Chelsea opnieuw concreet, weet Het Nieuwsblad. De Engelsen zijn wel gebonden aan de financial fair play. Er zal eerst iemand moeten vertrekken, al lijkt dat geen probleem. Nemanja Matic zou naar het Manchester United kunnen, Oscar kreeg al een riant voorstel uit China en ook Cesc Fabregas mag Londen verlaten.