Club Brugge wil vernedering vermijden: Niet eindigen met nul punten

Club Brugge wil vernedering vermijden: "Niet eindigen met nul punten"

01-11-2016 22:50

Club Brugge speelt woensdag de match van de laatste kans tegen FC Porto. Na een 0 op 9 lijkt Club op de laatste plaats in de poule af te stevenen. Ruud Vormer doet alles om dat te vermijden.

De Nederlandse middenvelder van Club Brugge ziet Club niet als een vogel voor de kat. Er liggen nog mogelijkheden. "Ik heb nog wel wat hoop. Na drie nederlagen moet je een omschakeling in je hoofd maken. Als we morgen winnen, dan is er nog wel iets mogelijk. Als je nul punten hebt na drie matchen, dan is dat uiteraard een ontgoocheling. Toch genieten we van elke wedstrijd, want de Champions League blijft toch altijd iets speciaals. Maar we willen uiteraard niet met nul punten blijven staan", staat te lezen op de officiële website.

De heenmatch tegen Porto werd verloren, maar Club was toch tevreden over die wedstrijd. "Of die match een keerpunt was? Goh, misschien wel. Ook daarvoor waren we al aardig bezig, maar tegen Porto stelde je vast dat je door veel strijd te leveren veel kan bereiken. Sindsdien gaat het een stuk beter en dus kijken we ook positief vooruit naar morgen."