Moet Club vrezen voor vertrek van sterkhouder? 'Zeker geïnteresseerd in Serie A'

Moet Club vrezen voor vertrek van sterkhouder? 'Zeker geïnteresseerd in Serie A'

28-10-2016 22:06

De kans dat Stefano Denswil in de (nabije) toekomst vertrek bij Club Brugge wordt steeds groter. Er is heel wat interesse in de Nederlander. De verdediger zelf lijkt ook wel zin te hebben in een stap hogerop.

De laatste weken wordt er flink aan de mouw getrokken van Denswil. Zo denken onder meer Everton, AC Milan en Monaco aan de Nederlander. "Ik kan deze geruchten bevestigen noch ontkennen", zegt zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht aan Calciomercato. "Ik kan wel zeggen dat geen enkele club me persoonlijk benaderd heeft."

In de zomertransferperiode leek een transfer ook even in de maak. "In mei nam Monaco contact op met Club Brugge, maar toen hebben we besloten dat het te vroeg was voor Stefano om al een transfer te maken."

Denswil verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot 2020. Dat betekent echter niet dat hij het seizoen ook uitdoet bij Blauw-Zwart. "Of een transfer in januari kan? In voetbal is alles mogelijk. De Serie A? Denswil is zeker geïnteresseerd om in zo'n mooie competitie als de Italiaanse te spelen", besluit Haatrecht.