Analist is 'saai' Mechelen kotsbeu: Ik speel nog liever bij Hoger Op Kalken

Analist is 'saai' Mechelen kotsbeu: "Ik speel nog liever bij Hoger Op Kalken"

28-10-2016 10:22

Bij KV Mechelen waait er sinds kort een nieuwe wind, Yannick Ferrera heeft overgenomen van Aleksandar Jankovic. Voorlopig komt Mechelen echter nog niet onder stoom. Voor Herman Brusselmans hoeft dat duidelijk ook niet.

In zijn column in Het Laatste Nieuws wijdt Brusselmans ook een uitgebreid stukje aan KV Mechelen. Hij vindt Malinwa duidelijk een bijzonder grijze ploeg, al heeft hij wel gekeken naar de wedstrijd tegen Anderlecht.

"Het was afwachten of Anderlecht ook zonder Olivier Deschacht in de basis het verschil zou kunnen maken tegen een van de minst interessante teams uit de Jupiler Pro League, KV Mechelen. Echt waar, mocht ik profvoetballer zijn, ik zou nog liever bij Hoger Op Kalken spelen dan bij KV Mechelen", aldus Brusselmans.

Benieuwd naar deze partij nam ik plaats voor m'n Pioneer breedbeeldtoestel om vol aandacht op Telenet te kijken naar de confrontatie. Zou Sofiane Hanni scoren tegen z'n ex-ploeg? Zou Oli Deschacht in de tweede helft eindelijk invallen? Vragen die op den duur overbodig werden, want de match eindigde op een zouteloze 2-0, en die ellende hadden we dan ook weder achter de rug."