Degradatietopper op de Freethiel draait uit op scoreloos gelijkspel

Degradatietopper op de Freethiel draait uit op scoreloos gelijkspel

27-10-2016 22:22

De degradatietopper tussen Waasland-Beveren en Moeskroen is uitgedraaid op een scoreloos gelijkspel. Een resultaat waar geen van beide ploegen veel mee opschiet.

Na een openingsfase met weinig animo kwam Waasland-Beveren een eerste keer dreigen. Na een hoekschop kwam de bal pardoes voor de voeten van Rudy Camacho, maar hij knalde hard over het doel. Een mak Moeskroen was niet in staat te reageren. Integendeel, de thuisploeg probeerde de druk op te voeren. Een kopbal van Ibrahima Seck ging, maar nipt over de kooi van Matej Delac.

Na de pauze kregen we grotendeels hetzelfde spelbeeld. Waasland-Beveren nam het meeste initiatief tegen een onmondig Moeskroen. De doelkansen waren echter heel schaars. Het eerste schot tussen de palen viel pas een kwartier voor tijd te noteren. Siebe Schrijvers slaagde er niet in om Delac in de problemen te brengen.

Moeskroen moest in de slotfase nog met tien spelers verder. Invaller Fejsal Mulic plante zijn knie in het aangezicht van Schrijvers en werd terecht van het veld gestuurd. Waasland-Beveren kon echter niet meer profiteren man-meer-situatie.