Trainer bewierookt Anderlecht-huurling: Meeste talent van onze ploeg

Trainer bewierookt Anderlecht-huurling: "Meeste talent van onze ploeg"

27-10-2016 17:22

Herman Van Holsbeeck gaat in januari opnieuw inkopen doen om de selectie van RSC Anderlecht nog wat te versterken. De Anderlecht-manager moet mogelijk niet ver gaan naar nieuwe spelers. Mahmoud 'Trezeguet' Hassan doet het namelijk allesbehalve slecht bij Moeskroen.

De Egyptische aanvallende middenvelder wordt door Paars-Wit uitgeleend aan de club van Glenn De Boeck. Hij scoorde twee keer en gaf al drie assists voor Les Hurlus. Zijn coach is dan ook heel lovend. "Hij is de meest getalenteerde speler in onze ploeg", vertelde De Boeck aan Sport/Voetbalmagazine.

"Hij moet nog proberen om meer regelmaat in zijn prestaties te leggen. Dat is nu nog niet het geval, maar hij is wel een geweldige transfer voor onze ploeg. Hij haalt nu al het niveau om bij Anderlecht te kunnen spelen. Bovendien begint hij te beseffen dat voetbal een collectieve sport is."

Anderlecht nam de Egyptenaar afgelopen zomer definitief over, maar leende hem meteen uit aan Moeskroen. Paars-wit heeft wel een clausele om Trezeguet in januari al terug te halen.