Badji zag moeilijke eerste helft: Speelden te overhaast

Badji zag moeilijke eerste helft: "Speelden te overhaast"

27-10-2016 15:03

Anderlecht herpakte zich na de nederlaag tegen Club Brugge (2-1) met een zege tegen KV Mechelen. Ondanks een moeilijke beginfase won het verdiend met 2-0. Stéphane Badji, die op de rechtsachter postvatte, was tevreden over de tweede helft.

"Het was geen gemakkelijke partij. We speelden te overhaast en daardoor brachten we onszelf in de problemen", zei hij aan RSCA TV. "We hebben ons daarna herpakt. Na de rust controleerden we de wedstrijd." Anderlecht blijft door de overwinning tweede in de stand.

Ondanks het soms mindere spel staan de Brusselaars er dus goed voor. "We blijven positief en werken hard voor de ploeg. Dat is zeer belangrijk, want we zijn een groep en de trainer heeft iedereen nodig. Als hij vertrouwen heeft in mijn, moet ik tonen dat ik de kleuren van de club kan verdedigen."

Volgende week moet Anderlecht op bezoek bij Waasland-Beveren. Op papier een gemakkelijke tegenstander, maar net daarin durft paars-wit zich wel eens te verslikken. "We hebben de kwaliteit in huis om elke week goed te voetballen. We moeten daar een goed resultaat halen", aldus de Senegalees.