Weet je dat Gent zelfs professionele detective heeft ingehuurd om me te volgen?

"Weet je dat Gent zelfs professionele detective heeft ingehuurd om me te volgen?"

27-10-2016 06:43
3

Benito Raman zal ergens altijd wel de ‘chouchou’ blijven van het AA Gent-publiek. Toch lijkt er iets gebroken tussen hem en de Buffalo’s. In Het Laatste Nieuws is de Standard-aanvaller streng voor het Gentse bestuur, die volgens hem wel heel ver gingen om destijds zijn doen en laten te volgen.

"Op de Gentse Feesten zat ik eens in een klein hoekje. En toch wist Francky Vandendriessche (keeperstrainer bij AA Gent, nvdr) met wie ik daar zat, wat ik aan het drinken was en wanneer ik naar huis was gegaan. 'Het is niet goed voor uw voorbereiding', zei hij. Terwijl het pakweg 22 uur was en andere spelers tot 6 uur op stap waren geweest. Maar daar werd niets op gezegd... Misschien omdat zij moeilijker te vervangen waren?", stelt Raman in de krant.

"Op den duur was ik het beu. Kijk, 't is allemaal begonnen met het snookerincident. Dat verhaal is pas vier dagen later uitgelekt. Met welke bedoeling? Nadien gingen een pak leugens de ronde. Zo zat ik volgens Louwagie na Lyon om 5 uur in de Overpoort en daags nadien om 6 uur. Terwijl ik er niet eens geweest was!. Als ik nu terugkijk op die periode heb ik het gevoel dat ik geviseerd werd. Gent zocht me. En vonden ze iets, dan had de club een reden om me niet te laten spelen of weg te sturen."

Detective
Raman kon er op een gegeven moment niet meer bij. "Weet je dat Gent zelfs een professionele detective heeft ingehuurd om me te volgen? Hij wist dat ik daags na de bekermatch tegen Zulte Waregem - toen ik een paar uur voor de match ziek was geworden - om twaalf uur 's nachts met mijn hond James was gaan wandelen. En dat ik nog een dag later om vier uur 's ochtends was thuisgekomen. Maar we waren die dag vrij! En het is toch niet omdat je iets verkeerd eet, dat je twee dagen later niet kan genezen zijn?"