Stanciu voelt veel steun van Anderlecht-supporters: Ik wil hen bedanken

Stanciu voelt veel steun van Anderlecht-supporters: "Ik wil hen bedanken"

26-10-2016 22:29

RSC Anderlecht heeft woensdagavond het verlies tegen Club Brugge doorgespoeld met een moeizame 2-0 zegen KV Mechelen. De voetbal van Paars-Wit was echter nog steeds verre van goed. Dat beseft ook Nicolae Stanciu.

"Deze zege geeft een goed gevoel. We zijn heel tevreden, want we blijven aan de top van de rangschikking staan", vertelde Stanciu meteen na de wedstrijd aan Play Sports. "We hebben nu drie moeilijke wedstrijd gehad op zes dagen tijd. We proberen altijd goed te spelen, maar op dit moment zijn de punten het belangrijkste."

De Roemeense topaankoop mocht eindelijk nog eens een volledige wedstrijd afwerken. De spelmaker speelde nog niet geweldig, maar werkte heel hard. "Ik doe er alles aan om mijn niveau te verbeteren. Ik werk hard en probeer mijn ploegmaats te helpen bij het defensieve werk."

"Voor mij is het belangrijker dat de ploeg wint. Mijn eigen prestatie komt op de tweede plaats", aldus Stanciu, die supporters nog bedankte voor hun steun tijdens de wedstrijd. "De fans zijn geweldig. Ze staan altijd achter ons. Ik ben gelukkig wanneer ze mijn naam scanderen. Ik wil hen bedanken."