'Spelers van Anderlecht uiten ontevredenheid over trainingen van Weiler'

'Spelers van Anderlecht uiten ontevredenheid over trainingen van Weiler'

26-10-2016 15:30
1

Anderlecht draait niet op volle toeren en trainer René Weiler is zoekende. Dat leidde in de topper tegen Club Brugge tot een 2-1 nederlaag. Er zou in de spelersgroep ook al wat ontevredenheid heersen over de coach.

Volgens Sport/Voetbalmagazine klagen meerdere spelers van paars-wit over de trainingsaanpak van Weiler. De trainingen zouden niet zwaar genoeg zijn, want er is naar verluidt al kritiek geleverd over het gebrek aan intensiteit. Bovendien zit er geen fysiektrainer in de technische staf van de Brusselaars. Sport/Voetbalmagazine ziet daar een duidelijk verschil in vergelijking met Club Brugge.

Er wordt een beeld van afgelopen zondag aangehaald, waar Renaat Philippaerts (docent aan de Universiteit Gent) met een chronometer bij de invallers van Blauw-Zwart stond. Bij Anderlecht moest met het naar verluidt doen met een schouderklopje van assistent Nicolas Frutos. De conclusie is dan ook hard voor Anderlecht. "Dat oogt weinig professioneel en niet in overeenstemming met wat Anderlecht wil laten uitschijnen: dat het op alle vlakken mee is."