Mourinho doodongelukkig in Manchester: 'Elke dag voor mijn deur, een ramp'

Mourinho doodongelukkig in Manchester: 'Elke dag voor mijn deur, een ramp'

26-10-2016 13:56

José Mourinho vindt zijn woon- en leefsituatie in Manchester een 'ramp'. Dat vertelt de Portugese manager van Manchester United woensdag in een interview met Sky Sports. 

Sinds zijn komst naar Noord-Engeland spendeert Mourinho zijn tijd vooral in een hotel. Zijn vrouw en twee kinderen wonen nog in Londen. Het gemis van zijn gezin gaat The Special One niet in de koude kleren zitten. "Mijn dochter viert volgende week haar twintigste verjaardag. Mijn zoon wordt over een tijdje zeventien. Ze hebben een stabiel leven in Londen: universiteit, voetbal, vrienden. Ze zijn op een leeftijd gekomen waarop ze mij niet meer overal kunnen volgen. Dit is de eerste keer dat ons gezin niet onder één dak woont", aldus Mourinho.

De oud-trainer van onder meer Chelsea, Real Madrid en Internazionale verlangt naar een anoniem bestaan. "De pers staat elke dag voor mijn deur. Voor het hotel en mijn kledingsponsor is dat goede reclame, maar voor mij is het echt een ramp. Ik wil soms graag een wandeling maken, maar dat is onmogelijk. In de stad uit eten gaan kan ook niet, dat is echt heel jammer. Dus gebruik ik af en toe maar apps om eten te laten bezorgen. Koken kan ik namelijk niet."