Origi maakt indruk bij Liverpool: België mag zich gelukkg prijzen

Origi maakt indruk bij Liverpool: "België mag zich gelukkg prijzen"

26-10-2016 08:41

Liverpool versloeg dinsdag Tottenham in de League Cup met 2-1. Daniel Sturridge zorgde voor beide doelpunten, maar het was Divock Origi die het meeste applaus kreeg van de fans. Ook trainer Jürgen Klopp zag dat het goed was.

"Divock scoorde misschien niet, maar hij heeft wel erg goed gespeeld. Er is geen enkele discussie over zijn kwaliteiten en ook niet over die van Sturridge en de ingevallen Danny Ings. Alleen kunnen we natuurlijk niet met vier spitsen spelen." Of toch wel? "Als jullie, journalisten, een idee hebben hoe dat wel kan zonder het defensieve uit het oog te verliezen, mogen jullie altijd naar mij komen", lachte de Duitse manager.

België mag zich volgens de Liverpool-trainer gelukkig prijzen met zoveel aanvallend talent. "Divock is een geweldige speler met een enorm potentieel. Hij had wel last van krampen tijdens de match en dat terwijl hij net in de flow zat. Dat is natuurlijk het probleem wanneer je weinig wedstrijdritme hebt. Het was een behoorlijk intense match en uiteraard heeft deze kwalificatie ons ook energie gekost", aldus de Duitser.