Leekens heeft geen schrik voor ontslag na nederlaag: Te veel ervaring daarvoor

Leekens heeft geen schrik voor ontslag na nederlaag: "Te veel ervaring daarvoor"

25-10-2016 23:17

Een onmondig Sporting Lokeren ging dinsdagavond thuis onderuit tegen KV Oostende. De toekomst van Georges Leekens hing al aan een zijden draadje. Na het verlies tegen Oostende ging hij echter geen vragen uit de weg.

"Ik heb aan mijn groep gezegd dat het individu niet belangrijk is", vertelde Leekens aan Sporza. "Ze speelden niet voor de trainer. Wel om te winnen. Dat hebben ze in de tweede helft ook bewezen. Of ik vrees dat dit mijn laatste wedstrijd was bij Lokeren? Ik heb me nooit veel aangetrokken van de berichtgeving van de media."

"We moeten dit resultaat even laten bezinken. De rest zien we morgen wel. Ik heb geen vrees, daarvoor heb ik te veel ervaring. Ik heb al andere situaties meegemaakt. Ik ben hier drie keer teruggekomen en heb altijd in eer en geweten gewerkt. Ik heb deze club ook drie keer gered. Ik zal nog wel samenzitten met de voorzitter."

Een deel van het thuispubliek schreeuwde tijdens de wedstrijd om het onslag van Leekens. "Het is vervelend als je de steun van het publiek niet krijgt, maar het was een minderheid. Daar help je de groep niet mee."