Club uit 1B ontkent financiële problemen: Die geruchten kloppen niet

Club uit 1B ontkent financiële problemen: "Die geruchten kloppen niet"

25-10-2016 13:44

Voor Oud-Heverlee Leuven is het al een bewogen seizoen geweest. Het zag voorzitter Jimmy Houtput vertrekken na beschuldigingen van corruptie en doet voorlopig niet mee voor de koppositie. En dan zijn er nog geruchten over financiële problemen...

Woordvoerder Chris Vandebroeck reageert op die geruchten in Het Laatste Nieuws. In de wandelgangen klinkt er dat OHL dringend een nieuwe geldschieter nodig heeft. Anders komt de toekomst van de club in gevaar en krijgt het problemen om een licentie te bemachtigen.. Onzin, zo vertelt Vandebroeck, die sinds het vertrek van Houtput ook nog werkt als een soort interim-voorzitter.

"De wilde geruchten dat OHL financieel het mes op de keel heeft en hoogdringend een investeerder moet binnenhalen, kloppen niet. Wij kunnen probleemloos het seizoen doorkomen, en dat geeft ons de tijd geeft om rustig en grondig de voorstellen van een aantal kandidaat-investeerders op hun - al dan niet goede - bedoelingen en hun echte meerwaarde te bestuderen", zo verduidelijkt Vandebroeck de situatie.