'Nukkige Rooney kreeg ruzie met toptalent van Manchester United'

'Nukkige Rooney kreeg ruzie met toptalent van Manchester United'

25-10-2016 13:13

Wayne Rooney en Marcus Rashford zouden eerder dit seizoen zijn gebotst tijdens een training van Manchester United. Dat laat tabloid The Sun dinsdag doorschemeren.

Rashford staat voor veel United-supporters te boek als de natuurlijke opvolger van Rooney, maar de twee blijken niet helemaal lekker door één deur te kunnen. Een journalist van The Sun, die naar het schijnt goed is ingevoerd op Old Trafford, schrijft dinsdag dat het duo eerder dit seizoen met elkaar in de clinch heeft gelegen.

Wat er is gebeurd: de journalist meldde dat Rooney en Rashford waren gebotst, waarna eerstgenoemde hem onder vier ogen wilde spreken. Rooney ontkende de ruzie, waarna Rashford er in de weken erna alles aan deed om zijn ervaren ploeggenoot te prijzen. United-talent Callum Gribbin zou het incident echter met eigen ogen hebben gezien.

Het is de vraag of de berichten van The Sun op de waarheid berusten, omdat Engelse media al het hele seizoen een kruistocht voeren tegen Rooney. De aanvoerder is inmiddels gedegradeerd tot reserve door manager José Mourinho.