Update: Zaakwaarnemer zet dikke streep door 'Barça-transfer' Verratti

Update: Zaakwaarnemer zet dikke streep door 'Barça-transfer' Verratti

25-10-2016 17:58

Marco Verratti staat mogelijk voor een winters vertrek bij Paris Saint-Germain. FC Barcelona hoopt gebruik te maken van de onvrede bij de Italiaan in Frankrijk.

Verratti kon het zondagavond in Le Classique tegen Olympique Marseille (0-0) niet verkroppen dat hij in de tweede helft werd gewisseld voor Blaise Matuidi. "Wat is dit? Was ik slecht? Heeft hij gezegd dat ik slecht was?", riep de kleine spelmaker naar de bank, doelend op trainer Unai Emery.

In Spanje is men inmiddels ook op de hoogte van de uitbarsting en wordt Verratti gelinkt aan een overstap naar Barcelona. De Catalaanse grootmacht heeft de international al een paar jaar op het lijstje staan. Door de onvrede is de winter- of zomerstop volgens Diario Sport een ideaal moment om toe te slaan.

In de tussentijd probeert Emery het brandje rond Verratti te blussen. "Het is normaal dat spelers boos worden na een wissel. Iedereen wil spelen en er waren frustraties door de tussenstand. Maar het is mijn beslissing en ik doe wat het beste is voor het team", aldus de Spaanse trainer, die PSG dit seizoen nog niet aan de praat heeft gekregen.

Update 17.58: Marco Verratti is niet van plan om te vluchten bij Paris Saint-Germain. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Donato Di Campli dinsdag, naar aanleiding van de geruchten over een mogelijke transfer naar FC Barcelona. "Marco wil de Champions League winnen in Parijs. Op dit moment wil hij echt niet vertrekken", is de agent van Verratti duidelijk