'Napoli heeft vervanger van Milik gevonden in Premier League'

'Napoli heeft vervanger van Milik gevonden in Premier League'

25-10-2016 11:59

In de zoektocht naar een vervanger voor de zwaargeblesseerde Arek Milik is SSC Napoli uitgekomen bij Odion Ighalo. De zaakwaarnemer van de Nigeriaanse spits van Watford laat weten dat de Italianen concrete belangstelling hebben voor zijn cliënt. 

Omdat Milik minimaal vier maanden uit de roulatie lijkt te zijn, wil Napoli zich in januari perse versterken met een extra aanvaller. Het wemelt in Italië van de geruchten en Patrick Bastianelli, belangenbehartiger van Ighalo, doet in gesprek met Radio Marte een extra duit in het zakje. "Ighalo doet het al twee jaar geweldig in Engeland. Afgelopen zomer hebben ook Chelsea en Manchester United interesse getoond. De banden tussen de eigenaren van Watford en Napoli zijn goed, maar het valt nog te bezien of we in januari een deal kunnen sluiten."

Ighalo (27) stond tussen 2008 en 2014 onder contract bij Udinese. Afgelopen seizoen tekende hij voor vijftien doelpunten in de Premier League. Ondanks belangstelling van veel binnen- en buitenlandse clubs zette de international in augustus zijn handtekening onder een nieuw, vijfjarig contract bij de werkgever van Daryl Janmaat, Steven Berghuis en Nordin Amrabat.