'Sportieve staf van Club Brugge is gedrag van Gedoz kotsbeu'

'Sportieve staf van Club Brugge is gedrag van Gedoz kotsbeu'

25-10-2016 10:42

Toen Felipe Gedoz pas aankwam bij Club Brugge won hij de harten van de fans. Hij koppelde mooie dribbels aan efficiëntie en leek een toptransfer te zullen worden. Daar blijft nu bitter weinig van over.

Gedoz heeft nog maar een contract tot volgende zomer. Club Brugge moet dus een moeilijke beslissing nemen. Laten ze het toptalent bijtekenen, of mag hij in de zomer gratis vertrekken? Club gooit zo anderhalf miljoen euro in de vuilbak, maar binnen het bestuur is er volgens Het Laatste Nieuws nauwelijks nog iemand die in hem gelooft. Een transfer tijdens de winterstop is natuurlijk ook een mogelijkheid, maar dan moet er wel interesse zijn.

Naar verluidt zit Gedoz enkel nog bij Club Brugge omdat er één persoon is die zijn onprofessionele gedrag nog kan tolereren: trainer Michel Preud'homme. Hij wil er graag iets van maken, maar zelfs hij begint zijn geloof te verliezen. "Michel Preud’homme, believer van het eerste uur, is diegene die het meest bleef geloven dat de impulsieve en beïnvloedbare Gedoz op een dag wel weer boven water zou komen, maar vandaag is MPH de enige die daar nog een beetje in gelooft."