Goed nieuws voor Standard: bekend gezicht maakt rentree bij beloften

Goed nieuws voor Standard: bekend gezicht maakt rentree bij beloften

25-10-2016 09:00

Het gaat de goede kant op met de revalidatie van Milos Kosanovic. De verdediger van Standard Luik maakte maandag speelminuten bij de beloften, nadat hij maandenlang was uitgeschakeld met een zware kruisbandblessure.

Kosanovic kon op 12 oktober na vijf maanden van herstel eindelijk weer meetrainen met de groep, maar het was nog wachten op zijn echte comeback op het veld. De Serviër deed 45 minuten mee in de beloftenmatch tegen Sint-Truiden. Jean-Luc Dompé, Dino Arslanagic, Senne Vits en Dimitri Lavalée kregen ook speeltijd in de wedstrijd.

Standard nam Kosanovic vorige winter over van KV Mechelen, waarna hij snel uitgroeide tot een sterkhouder bij de Rouches. Op 7 mei ging het echter mis in Play-Off 2 toen hij de kruisbanden van zijn linkerknie scheurde tijdens de thuismatch tegen Waasland-Beveren. Kosanovic hoopt nu snel weer topfit te geraken om opnieuw van waarde te zijn voor het eerste elftal van Standard. Het is voordeel is dat coach Aleksandar Jankovic zijn kwaliteiten nog kent van hun samenwerking bij KV Mechelen.