Er is nog geloof in Stijn Vreven, maar ik word wel zenuwachtig

"Er is nog geloof in Stijn Vreven, maar ik word wel zenuwachtig"

24-10-2016 21:47

De crisis loert om de hoek bij Waasland-Beveren. Niet alleen staat de ploeg op de laatste plaats, tegen Standard werd ook zwaar met 5-0 verloren. Toch is er volgens voorzitter Dirk Huyck nog geen reden om trainer Stijn Vreven te ontslaan.

Vreven noemde zichzelf vorige week nochtans virtueel ontslagen toen Waasland-Beveren op achterstand stond tegen Eupen. Uiteindelijk won zijn ploeg toch met 4-2. "Dat is een uitspraak die hij gedaan heeft. Ik sta daar geen borg voor. We hebben altijd stabiliteit gepredikt en daar staan we nog achter. Er is nog geloof in Stijn Vreven. Maar ik besef ook wel dat we deze week ons beste beentje moeten voorzetten", sust Huyck tegenover Sporza.

"We willen weg van die laatste plaats. Al maakt die mij nu nog niet zenuwachtig. Met een punt meer sta je plots elfde. De prestatie van gisteren maakt me wel zenuwachtig. We hebben dringend nood aan twee overwinningen op rij. Zondagavond kan de wereld er helemaal anders uitzien. Ik hoop dat ik dan niet meer in dezelfde situatie zit", besluit de voorzitter.