'Belg' Pereira sprak met Mourinho: Daarom is hij een succesvolle coach

'Belg' Pereira sprak met Mourinho: "Daarom is hij een succesvolle coach"

24-10-2016 19:23

Andreas Pereira wordt door Manchester United uitgeleend aan het Spaanse Granada. De Braziliaanse Belg mocht al acht keer starten in de Primera División. Hij hoopt volgend seizoen terug te keren naar United en had daarover een gesprek met grote baas José Mourinho.

"Hij zei dat ik een leuke speelstijl had en wilde me de kans geven om verhuurd te worden. Dat is belangrijk om ervaring op te doen en mezelf te bewijzen", aldus Pereira tegenover Daily Mail. "Hij wil zeker dat ik terugkeer op het einde van het seizoen. Mourinho was heel eerlijk met mij. Dat is heel leuk. Ik denk dat hij daarom een succesvolle coach is."

"Ik heb maar heel even met hem gewerkt, maar ik kan zijn manier van werken wel appreciëren. Hij weet wat hij wil en wat zijn spelers kunnen. Mijn grote ambitie is ervaring op te doen, zodat ik volgend jaar kan proberen om speelminuten pakken. Ik hou van United, dus waarom niet terugkeren om samen met Marcus Rashford en de ander de jongens te spelen?"

"Mourinho zal altijd eerlijk met me zijn. Als hij zegt dat ik niet veel kansen zal krijgen, ga ik mijn best doen me elders te bewijzen. Dan kan ik misschien net als Paul Pogba nadien terugkomen", besloot Pereira.