Standard heeft weer een aanvaller met neus voor goal, Rouche scoort om de 34 minut

24-10-2016 14:22

Standard liet op zondag niets heel van Waasland-Beveren. Tegen de Waaslanders werd het maar liefst 5-0. Orlando Sa trof twee keer raak en kan daardoor een geweldige statistiek voorleggen.

Voor Sa waren het zondag al zijn vierde en vijfde doelpunt van het seizoen. Best knap, want de aanvaller speelde dit seizoen nog maar amper 168 minuten. Met andere woorden: Sa scoorde één goal om de 34 minuten. Niemand in de Jupiler Pro League.

Tegen Waasland-Beveren deed Sa slechts één helft mee. Aan de rust kwam Renaud Emond hem vervangen. Sa had immers last van de adductoren. Waarschijnlijk hij donderdag tegen Standard gewoon spelen.

Op de slotdag van de transferperiode kwam Sa over van Maccabi Tel-Aviv. In Luik tekende de Portugees een contract voor vier seizoenen. Tegen Waasland-Beveren begon hij pas voor de tweede keer in de basis.