'Ibrahimovic is een oude man en gewoon niet goed genoeg. Zo simpel is het'

'Ibrahimovic is een oude man en gewoon niet goed genoeg. Zo simpel is het'

24-10-2016 13:13

Zlatan Ibrahimovic krijgt maandag onderuit de zak in Engeland. De spits van Manchester United, die al vijf wedstrijden droog staat in, zou 'over the hill' zijn.

Die conclusie trekt Gordon McQueen op basis van de laatste weken, waarin Ibrahimovic niets liet zien. De 4-0 nederlaag bij Chelsea was wat dat betreft een dieptepunt. "Ibrahimovic heeft tot nu toe helemaal niets goed gedaan. Het ziet er armoedig", aldus McQueen, die zeven jaar de clubkleuren van United verdedigde, in Engelse media.

"Ibrahimovic ziet eruit als een man die op zijn oude dag nog een potje wil meevoetballen. Ja, hij heeft vorig seizoen bijna vijftig keer gescoord in Frankrijk, maar die competitie is inferieur aan de Premier League. Dat bewijst hij dit seizoen."

McQueen is nog niet klaar met Ibrahimovic. "Ik geloof wel dat hij zijn best, hoor. Ibrahimovic is gewoon niet goed genoeg. Zo simpel is het. Er is geen enkele kans dat hij dit seizoen dertig doelpunten gaat maken. Als hij geluk heeft haalt Ibrahimovic misschien, misschien de dubbele cijfers."