Stanciu stelt cruciale vraag: Gaan jullie nu al van mening veranderen?

Stanciu stelt cruciale vraag: "Gaan jullie nu al van mening veranderen?"

24-10-2016 08:20

Voor tien miljoen euro haalde Anderlecht deze zomer  Nicolae Stanciu naar ons land. Voorlopig blijft de Roemeen onder de verwachtingen. Tegen Club Brugge (2-1) werd hij voor de derde keer op rij gewisseld. In Het Nieuwsblad reageert de Roemeen na zijn mindere prestaties.

"Ik weet ook dat ik beter kan. Maar ik heb geen hulp nodig. Na mijn eerste match tegen Charleroi zei iedereen: Wat een speler. Gaan jullie nu al van mening veranderen? Iedereen heeft eens een vormdip en ik weet wel hoe ik dat moet oplossen", aldus Stanciu.

"Door die tien miljoen praten de mensen meer over mij, maar dat maakt niet uit. Ik ben niet de eerste voetballer die voor tien miljoen wordt getransfereerd en er zijn al spelers verkocht voor honderd miljoen. Zij gaan daar ook mee om."

Klagen doet de Roemeen niet. "Ik voel me oké en krijg vertrouwen van mijn ploegmaats en de trainer. Ik moet hier in België ook mijn defensief werk doen en ik probeer het hogere ritme op te pikken. Ja, ik ben wat vermoeid. Niet alleen door die korte rustperiode na Mainz, maar ook omdat het de eerste keer is dat ik drie keer per week zulke intense matchen speel."