Vormer ziet de toekomst positief in: Deze positieve flow behouden

Vormer ziet de toekomst positief in: "Deze positieve flow behouden"

23-10-2016 23:56

Club Brugge kon zondagmiddag een knappe 2-1 overwinning vieren tegen Anderlecht. Ruud Vormer was één van de uitblinkers. De scorende Nederlander kon zijn geluk niet op.

"Ik denk dat we verdiend gewonnen hebben van Anderlecht", reageerde Vormer na de nederlaag op de clubsite. "Zowel op Charleroi (1-0) als tegen Porto (1-2) verdienden we ook niet van te verliezen, maar toen kregen we geen loon naar werken. Nu wel. We speelden een dijk van een wedstrijd. We speelden heel agressief en gaven heel weinig weg", aldus Vormer.

"Na de 2-1 werd het nog even billen knijpen, maar we hebben het met z’n tienen op een volwassen manier kunnen oplossen. Natuurlijk zijn we dolblij met deze driepunter en ik hoop dat we vanaf nu deze lijn kunnen doortrekken, want goed spelen en geen punten pakken doet veel meer pijn", zegt de Nederlander.

Vormer wil niet teveel feesten en richt het vizier meteen op de volgende wedstrijd. "Komende woensdag is het opnieuw thuis tegen Westerlo en natuurlijk hopen we ook deze wedstrijd te winnen. Mijn eerste goaltje van het seizoen is meteen beslissend, maar voor de rest hoop ik echt dat we deze positieve flow kunnen behouden en daardoor nog wat opschuiven in het klassement", besluit hij.