Brugse uitblinker blijft kritisch voor zichzelf: Maakte enkele foutjes

Brugse uitblinker blijft kritisch voor zichzelf: "Maakte enkele foutjes"

23-10-2016 21:20

Anthony Limbombe speelde tegen Anderlecht zijn beste wedstrijd in het shirt van Club Brugge. De jonge Belg dartelde over de flank en zorgde voor twee assists. Toch bleef hij na de wedstrijd kritisch voor zichzelf op de website van Club Brugge.

"Persoonlijk ben ik zeker niet ontevreden, maar ik weet dat ik nog beter kan dan wat ik vanmiddag liet zien. Twee assists zijn natuurlijk mooi en belangrijk, maar daarna maakte ik toch enkele foutjes en die moeten er zo vlug mogelijk uit", legt hij uit.

Limbombe had ook lof voor de Brugse fans die weer voor een indrukwekkende sfeer zorgden in Jan Breydel. "Dit was een leuke wedstrijd met veel spanning en twee mooie doelpunten van ons. De supporters waren geweldig. Ik ben zeker tevreden met deze belangrijke overwinning tegen een rechtstreekse concurrent. Het is het bewijs dat we als ploeg beter en beter uit de verf komen."

Lijn doortrekken
De flankaanvaller moest bij Club Brugge even wachten op zijn kans, maar grijpt die nu wel. "Door de blessure van Izquierdo kreeg ik uiteindelijk mijn kans om te spelen en ik voel ook dat het steeds beter met mij gaat. Als team zijn we duidelijk nog aan het groeien en ik hoop dat we die lijn ook in de komende wedstrijden kunnen doortrekken", besluit de jonge Belg.