Het was zo'n wedstrijd waarvan je niet kunt geloven dat je hem hebt verloren

"Het was zo'n wedstrijd waarvan je niet kunt geloven dat je hem hebt verloren"

22-10-2016 21:19

Ronald Koeman beleefde een ijzersterke seizoenstart met Everton, maar inmiddels lijken de Toffees in een serieuze dip te zitten. De Nederlandse manager van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas vindt de 2-1 nederlaag tegen Burnley van zaterdag vooral onnodig.

Everton wacht nu al vijf officiële duels op een zege. "Dit doet pijn. Voetbal kan soms heel oneerlijk zijn", zei Koeman na afloop van het treffen met Burnley tegen de BBC. "We deden heel veel dingen goed, we houden er alleen niets aan over. Ik vond dat we sterk begonnen, maar daarna iets terugvielen."

Burnley kwam op 1-0 nadat Maarten Stekelenburg een inzet slechts half had gekeerd en Sam Vokes profiteerde. Na de pauze drong Everton aan, maakte het via Yannick Bolasie gelijk, maar in de slotminuten werd het toch nog 2-1. "We speelden goed in de tweede helft en kwamen terug in de wedstrijd. Na de 1-1 kregen we nog genoeg kansen om te scoren", aldus Koeman.

"Het is heel erg teleurstellend dat we zonder punten huiswaarts keren. Het was zo'n wedstrijd waarvan je niet kunt geloven dat je hem hebt verloren", besluit de Nederlander, die nu met Everton op de zesde plaats staat in de Premier League.