Jullie moeten stoppen met denken dat Nicolae de nieuwe Ronaldo is!

"Jullie moeten stoppen met denken dat Nicolae de nieuwe Ronaldo is!"

22-10-2016 16:11
1

Nicolae Stanicu werd deze zomer met tien miljoen euro de duurste aankoop uit de geschiedenis van Anderlecht, maar de Roemeen kan de hoge verwachtingen voorlopig nog niet inlossen. Volgens zijn manager Anamaria Prodan wordt de lat te hoog gelegd voor haar cliënt.

"Nicolae moet weten dat hij de nummer één is, maar jullie moeten stoppen met denken dat hij de nieuwe Ronaldo is. Hij is een briljante speler maar wel nog altijd maar 23 jaar. Bij Steaua kende hij ook een moeizame start, maar we gaven hem veel vertrouwen waardoor hij ontbolsterde'', zegt ze in Het Nieuwsblad.

Prodan laat weten dat Stanciu zich geen zorgen maakt, maar is wel van mening dat haar landgenoot zichzelf minder druk op moet leggen. ''Ik heb hem nog gebeld om te vragen wat er hem scheelde. Ik wou zelfs afreizen naar België om hem te steunen, maar hij zei dat ik mij geen zorgen moest maken."

"Hij weet dat hij altijd bij René Weiler en Herman Van Holsbeeck terecht kan, dat heb ik hem ook nog eens gezegd. Op Anderlecht zijn er heel veel mensen die van hem houden. Alleen legt hij zichzelf teveel druk op", aldus Prodan.