Ex-speler haalt Standard onderuit: Ze leiden op voor andere clubs

Ex-speler haalt Standard onderuit: "Ze leiden op voor andere clubs"

22-10-2016 09:40

Standard liet in het tussenseizoen een pak spelers vertrekken. Deni Milosevic is er daar eentje van. Hij besloot om de Rouches te verlaten. Naar eigen zeggen heeft hij daar een goede reden voor.

"Ik vertrok vorig jaar op huurbasis naar Waasland-Beveren om sterker terug te komen naar Standard. Maar toen ik terugkeerde, vertelde het bestuur dat ze mij geen plaats in de A-kern konden beloven", vertelt hij in La Dernière Heure. "Ik voelde meteen dat ze niet in mij geloofden."

"Standard zegt dat de jongeren prioriteit zijn... Ja, ze leiden ze op, maar voor andere clubs. Kijk maar naar de opgeleide spelers van Standard bij andere clubs in België en het buitenland. Een traject zoals Ibrahima Cissé (zelf opgeleid, verkocht aan KV Mechelen en dan teruggehaald, red.)? Je weet nooit, maar ik focus mij op Konyaspor", aldus Milosevic.

De middenvelder werd verkocht aan het Turkse Konyaspor. Daar doet hij het goed. Hij is een basisspeler en was in negen wedstrijden goed voor één assist. Milosevic heeft nog een contract tot medio 2019 bij de Turkse club.