Teleurstelling, maar ook positiviteit bij KV Kortrijk na anticlimax tegen Oostende

Teleurstelling, maar ook positiviteit bij KV Kortrijk na anticlimax tegen Oostende

21-10-2016 23:53

Na de wedstrijd tegen KV Oostende waren er vooral teleurgestelde gezichten te zien bij KV Kortrijk. De Kerels leken op weg naar winst, maar gaven een 0-2 voorsprong nog uit handen. Het werd in extremis 2-2.

"Dit voelt aan als een nederlaag", reageerde coach Bart Van Lancker na de wedstrijd tegenover Sporza. "We waren zo dicht bij die uitoverwinning en dat was ook onze bedoeling, dus dit is echt een zuur resultaat voor ons", klonk het teleurgesteld.

KV Kortrijk leek op winst af te stevenen. Op tien minuten tijd werd de voorsprong echter verspeeld. "Ik had wel een slotoffensief verwacht, maar had gehoopt om stand te houden. Misschien zijn we nog wat te onervaren. We hadden slimmer moeten spelen", oordeelt Van Lancker.

Ondanks het resultaat wil de coach positief blijven. "Toch was dit onze beste uitwedstrijd tot nu toe. De eerste 75 minuten waren goed en was ik tevreden over het spel. We kunnen al een paar weken de sprong naar de top zes maken, maar telkens laten we het liggen. Hopelijk lukt het volgende keer wel", besluit hij.