Vanderhaeghe ontgoocheld na resultaat: Onze prestaties zijn zoals de zee

Vanderhaeghe ontgoocheld na resultaat: "Onze prestaties zijn zoals de zee"

21-10-2016 23:39

KV Oostende heeft vrijdagavond op een diefje nog een punt kunnen pakken tegen KV Kortrijk. In extremis zag het Kortrijk-verdediger nog een eigen doelpunt scoren. Goed voor een 2-2 gelijkspel.

Na de wedstrijd was Yves Vanderhaeghe niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. "We hoopten natuurlijk op die drie punten, maar onze eerste helft was echt heel zwak. Het ging veel te traag, de passen kwamen niet aan", is hij streng tegenover Sporza.

"Na die goeie prestatie tegen KVM is dat bijna niet te geloven. Er zitten nog te veel golven in onze prestaties. Het is zoals de zee. maar in de rust hebben we de koppen bij elkaar gestoken. We zijn er in blijven geloven en na de pauze was het toch eenrichtingsvoetbal, maar de bal wou er niet in. Ik dacht echt dat we zouden verliezen", vertelt hij.

De coach van KVO weet dat het nog beter kan. "We kunnen nog progressie maken. De jongens die goed waren in Mechelen heb ik laten staan, maar sommigen waren vandaag weer minder. Dinsdag zal ik opnieuw wisselen. Iedereen moet tonen dat hij blijft werken. De waarheid ligt op het veld. Ik ga de concurrentie in de groep gebruiken om beter te worden", aldus Vanderhaeghe.