Leekens heeft de nodige blessurezorgen richting match tegen Zulte Waregem

Leekens heeft de nodige blessurezorgen richting match tegen Zulte Waregem

21-10-2016 19:00

KSC Lokeren verloor vorige week nipt van Anderlecht: 1-0. Zaterdag wacht de Waaslanders opnieuw een lastige verplaatsing, want dan gaat de nummer twaalf op bezoek bij nummer twee Zulte Waregem. Coach Georges Leekens is ook niet helemaal zonder zorgen.

Leekens kan tegen Essevee niet beschikken over een fitte selectie, zo valt er te lezen op de clubsite. Nikola Jambor zit door een kwetsuur niet bij de kern, terwijl de match nog te vroeg komt voor Koen Persoons. De middenvelder maakte maandag na tien maanden afwezigheid zijn rentree bij de beloften en deed een uur mee.

Lewis Enoh en Tom De Sutter zijn eveneens niet beschikbaar. Zij sukkelen respectievelijk met de knie en spierletsel. Bob Straetman is de laatste afwezige aan Lokerse kant. De 18-jarige aanvaller is geschorst. Kilian Overmeire zit wel bij de selectie van twintig namen, maar zijn inzetbaarheid is nog zeer twijfelachtig. Zijn knie bezorgt hem nog de nodige last.

Er was tot slot ook goed nieuws te melden van de medische staf. Centrale verdediger Sverrir Ingi Ingason had een lichte blessure aan zijn teen, maar de IJslandse basiskracht zou normaal gesproken toch speelklaar zijn.