Vazquez is Club nog niet vergeten: Ik hoor Preud'homme wekelijks

Vazquez is Club nog niet vergeten: "Ik hoor Preud'homme wekelijks"

21-10-2016 14:23
1

Het gaat Victor Vazquez niet voor de wind in Mexico. De Spaanse spelverdeler sukkelt met blessures en staat ook nu weer aan de kant. Als het van hem afhangt, zit hij zondag in de tribunes van het Jan Breydelstadion. Vazquez is zijn ex-club nog lang niet vergeten.

"Ik heb een hele goede relatie met Michel Preud'homme en hoor hem zelfs wekelijks", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Dan praten we over mijn situatie in Mexico, over voetbal in het algemeen en over de resultaten van Club Brugge. Het is jammer dat ik er niet bij ben in de Champions League. Ik heb het al regelmatig tegen Michel gezegd. Al die jaren strijd ik er mee voor en nu kan ik er niet van genieten. Maar ik ben blij voor de ploeg."

Zijn Mexicaanse avontuur dreigt op een sisser uit te draaien, ook naast de blessures. "Ik speel graag snel, maar alles gaat hier trager. De velden zijn hier droog en daardoor hebben ze een andere stijl." Naast het veld is het eveneens zoeken. "Het leven in Mexico-stad is niet wat we ervan verwacht hadden. De stad telt meer dan 25 miljoen inwoners en het is er een beetje gevaarlijk. We zoeken naar een oplossing", aldus Vazquez.