Carlos neemt met pijn in het hart afscheid: Lokeren zal in mijn hart blijven

Carlos neemt met pijn in het hart afscheid: "Lokeren zal in mijn hart blijven"

20-10-2016 19:11

Sporting Lokeren doet het de rest van het seizoen zonder Joao Carlos. De ervaren Braziliaanse verdediger vertrekt per direct naar Al-Jazira. Een transfer die niemand verwacht had.

"Ik was zelf heel erg verrast door het aanbod en nog meer door de snelheid waarmee de transfer werd afgehandeld", reageert Carlos op de website van Lokeren. "Pas maandag hoorde ik een eerste keer iets van Al Jazira, nu al is alles rond."

Carlos verlaat Lokeren, toch een club waar hij van houdt. "Eerlijk gezegd heb ik nu een dubbel gevoel. Ik ben blij met de transfer die me nog een laatste sportieve uitdaging biedt in de nadagen van mijn carrière. Anderzijds vind ik het spijtig Sporting Lokeren te moeten verlaten. Sporting zal altijd in mijn hart blijven, het is de club die me toeliet door te breken in Europa."

"Het doet me ook pijn om op deze onpersoonlijke manier afscheid te moeten nemen van de fans. Ik dank hen voor de steun die ze me altijd gaven. Ik wens ook mijn collega-spelers en de staf veel succes toe. Ik zal zeker de resultaten op de voet blijven volgen", aldus Carlos.