Michel Preud'homme denkt aan vertrekken bij Club Brugge

Michel Preud'homme denkt aan vertrekken bij Club Brugge

15-10-2016 13:14

Club Brugge is nog altijd niet op toerental, tegen Charleroi slikte het weer een bittere pil. Coach Michel Preud'homme moet blijven vechten, maar liet na de wedstrijd een opmerkelijk citaat optekenen.

Preud'homme lijkt immers wel te hebben besloten om er na dit seizoen mee op te houden bij Club Brugge. Tegen Charleroi werd hij opnieuw beschimpt door de supporters van de tegenstander. "Als we verliezen, is het onthaal hier nooit echt aangenaam. Nu, dat is het nergens in België. Enfin, er resten mij nog negen maanden. Ik zal gedurende die negen maanden maar op mijn sjiek bijten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Preud'homme beseft ook wel dat Club matige resultaten haalt, maar vorig seizoen boog hij dat nog om. "Minimum een punt zou hier logisch geweest zijn, maar op sommige momenten heb je gewoon pech. Hopelijk krijgen we in de toekomst zelf ergens meer dan dat we verdienen. We hebben nu 16 op 30, dat is te weinig als je enkel naar de cijfers kijkt. Maar anderzijds was dat voor aanvang van deze match evenveel als vorig seizoen."