Preud’homme: “Leuk weerzien, hopelijk kan ik dat later nog zeggen”

Preud’homme: “Leuk weerzien, hopelijk kan ik dat later nog zeggen”

13-10-2016 15:51

Het interlandvoetbal ligt achter ons. Vrijdag hervat de Jupiler Pro League met Charleroi – Club Brugge. Op de website van Blauw-Zwart blikt Michel Preud’homme vooruit op het treffen met de Zebra’s.

De afgelopen jaren doet Charleroi het goed. Ook dit seizoen draait het wederom mee bovenin. Preud'homme heeft dan ook het nodige respect voor de tegenstander. "Charleroi is een vaste waarde aan het worden, ze zijn een stabiele ploeg die toch elk jaar meedoet voor de plaatsen in Play-Off 1."

"Ondanks het vertrek van bepalende spelers in elke transferperiode, slaagt Felice Mazzu er toch telkens in een competitieve ploeg samen te stellen die het alle toppers moeilijk maakt en constant presteert. Ik vind hem een zeer capabele man, waarmee ik een goeie band heb. Het zal een leuk weerzien worden, hopelijk kan ik dat na de wedstrijd ook nog zeggen", aldus een lachende Preud’homme.

Na negen speeldagen staat Club Brugge op een derde plaats. Charleroi staat vierde. Beide ploegen verzamelden tot nu toe zestien punten. De winnaar springt (even) over Anderlecht naar de tweede plaats. Paars-wit telt momenteel achttien punten.