Susic zag al snel dat Courtois en De Bruyne heel veel talent hadden

Susic zag al snel dat Courtois en De Bruyne heel veel talent hadden

05-10-2016 16:53

Bosnië-Herzegovia is de komende tegenstander van de Rode Duivels. Tino-Sven Susic, speler van Racing Genk, zit in de selectie van de bezoekers. Hij staat vrijdag ook tegenover een ploegmaat uit zijn vroegere periode bij Genk.

Susic werd geboren in Sarajevo, maar verhuisde met zijn familie naar België. Hij had talent en speelde van 2007 tot 2009 in de jeugdopleiding van Genk, voordat hij deze zomer weer terugkeerde bij de Limburgers. Susic was in jonge jaren een ploegmaat van Thibaut Courtois. "Het zou tof zijn als ik het net kan doen trillen tegen Thibaut", zegt hij in La Dernière Heure.

De achtvoudig international van Bosnië speelde ook samen met Kevin De Bruyne, die de interlands vanwege een blessure moest laten schieten. "Thibaut en Kevin zijn ondanks hun prestaties niet gaan zweven. Toen ze jong waren, was al duidelijk dat ze heel veel talent hadden, maar we hadden nooit gedacht dat ze op een dag voor Chelsea en Manchester City zouden spelen'', aldus Susic. De Bosniër kon ook voor de Rode Duivels kiezen, maar maakte een keuze met zijn hart.