Huurling Anderlecht stelt teleur: Er is nog werk aan die jongen

Huurling Anderlecht stelt teleur: "Er is nog werk aan die jongen"

01-10-2016 22:55

Glen De Boeck kon zijn geluk niet op na de knappe overwinning tegen KAS Eupen. Het werd 1-4 voor de bezoekers. Toch waren er nog enkele minpuntjes.

"Het had eigenlijk eerst 0-2 of 0-3 moeten staan en toen pakten we een vermijdbare goal. Ik had graag de nul gehouden, maar dat is het enige minpuntje", reageerde De Boeck tegenover Sporza. "We hebben het wel goed uitgespeeld en makkelijk de 1-3 en de 1-4 gemaakt. Toen was de wedstrijd gespeeld."

Ondanks het goede resultaat kon één speler De Boeck niet bekoren. Anderlecht-huurling Trezeguet. "Er is nog werk aan die jongen. Hij heeft veel te veel balverlies geleden en dat mag je zeker tegen Eupen niet doen. Daar kwam ook het enige gevaar van Eupen van", aldus de trainer van Moeskroen.

Ook concurrent Westerlo kon een knappe zege boeken. "We moeten niet naar een ander kijken, maar zelf zorgen dat we op de afspraak zijn. Naar het klassement kunnen we met Nieuwjaar misschien eens kijken. We moeten blijven werken, want er is nog werk aan de winkel", besluit De Boeck.