Waasland-Beveren de nieuwe rode lantaarn na pijnlijke nederlaag tegen Westerlo

01-10-2016 21:53

In een niet al te hoogstaande partij kon Westerlo met het kleinste verschil winnen van Waasland-Beveren. De - met momenten - saaie partij kende amper doelgevaar. Na een nieuw verlies ziet het er ineens wel heel slecht uit voor de nieuwe rode lantaarn Waasland-Beveren

Echt smullen was het niet voor de voetballiefhebbers in de eerste helft van de partij. Wat beide clubs op het veld brachten, was van een bedroevend niveau. Na 45 minuten voetballen stonden de bordjes nog gelijk. Sterker nog, er werd geen enkele kans uitgespeeld. Al had de stevige regenval er ook iets mee te maken.

Na de pauze was er toch wat beterschap te merken. Beide clubs kregen kleine kansjes en Waasland-Beveren rukte steeds verder op. Echt grote kansen kwamen er weliswaar niet. Twintig minuten voor tijd viel er dan toch een doelpunt uit de lucht. Maxime Annys kon uit het niets scoren voor Westerlo. De bezoekers gingen nog op zoek naar die gelijkmaker, maar konden het tij niet meer doen keren. 1-0.